top of page

Een update over de lezingen

Het gaat lekker met de lezingen! Na een aantal ad hoc lezingen in de afgelopen jaren, met name over mijn (vrijwilligers)werk in Amsterdam, begon het eigenlijk begin dit jaar toen ik begon te vertellen over mijn reis naar Ronnie in Florida. Op 20 januari en 24 februari vertelde ik over mijn bezoek aan Death Row, waar Ronnie toen al bijna 27 jaar gevangen zat. Op 19 september mocht ik een flinke groep ouderen van de PCOB in Oentsjerk vertellen over de wereld van daklozen en verslaafden in Amsterdam. Op 7 oktober jl. mocht ik te gast zijn in de ontmoetingsdienst van de Sint Maarten parochie in Maartensdijk om te vertellen over Ronnie. Het bijzondere verhaal van mijn oudoom Cornelis kon ik kwijt bij een flinke groep aandachtige toehoorders in Aalsmeer op vrijdag 12 oktober. En er staan al weer een paar lezingen in de agenda voor de komende maanden, zelfs al in april 2019.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page